Tennis taula

S’ajorna l’inici de l’Europa Cup que l’Asisa Borges Vall havia de jugar a casa

La primera fase de grups estava prevista el 16 i 17 de gener i no s’ha posat nova data

La primera fase de grups de l’Europa Cup que l’Asisa Borges Vall havia de jugar a casa ha estat ajornada sense data. La federació europea (ETTU) ho ha notificat al club català que era l’organitzador del grup B que s’havia de disputar el 16 i 17 de gener. Els altgres tres participants eren el GDCS Juncal de Portugal, el TTSC UMMC-ELEM de Rússia i l’ASD Marcozzi Cagliari d’italià. De moment encara no hi ha nova data per a l’inici d’aquesta segona competició europea.

L’Europa Cup s’havia d’haver començat a jugar el 12 i 13 de desembre i en el seu moment ja es van canviar les dates pel 16 i 17 de gener per culpa de la pandèmia. Ara tampoc es jugarà en aquestes dates pel Covid-19 i no s’ha posat cap nova data.

Fa uns dies la federació espanyola va notificar que les diferents lligues estatal estaven previstes que s’iniciessin a principis del mes de març i que es farien en regim de concentració en varis caps de setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)