Futbol sala

El Barça no aprofita les ocasions i cedeix l’empat a 1:50 del final

L’UMA Antequera empata en la primera jugada d’atac amb porter-jugador

El Barça no ha pogut guanyar a la pista de l’UMA Antequrea, un equip en zona de descens, i ha cedit l’empat a 1:50 del final, en la primera i única jugada d’atac d’home de més del conjunt andalús. Els blaugrana han tingut bones ocasions durant tot el partit, però el seu propi desencert en la definició i la gran actuació del porter rival Cone han impedit marcar més gols i ampliar el marcador en les dues ocasions en que s’han avançat.

Els locals han començat a l’atac i el porter blaugrana Dídac ha fet dues bones aturades en els primers minuts del partit. El Barça ha començar a agafar el control, Ferrao ha tingut ocasions i ha fet el 0-1 en el minut 4. Cada equip ha enviat una pilota al pal en el primer temps, i a quatre minuts pel final del primer temps un contraatac de l’Antequera ha culminat amb la rematada tot sol de Fuentes i amb l’empat (1-1) amb que s’ha arribat al descans.

En la segona meitat ha semblat que el Barça volia decidir el partit i Sergio Lozano ha fet l’1-2 en un contraatac en el tercer minut de la represa. L’Antequera ha continuat buscant les seves oportunitats en atac i amb una bona actuació del seu porter. A 2:10 del final l’Antequera ha tret per primer cop el porter-jugador, i vint segons després ha empatat (2-2) en la primera rematada a porta. Els blaugrana han intentat tornar a posar-se per davant però no ho han aconseguit.