Futbol sala

Fatídic porter-jugador

Futbol sala. El Barça cedeix l’empat a la pista de l’Antequera a 1:50 del final en la primera jugada d’atac de cinc dels andalusos

UMA Antequera 2 Barça 2

UMA ANTEQUERA:Cone, Miguel, Álex Fuentes, Alvarito i Joaki –equip inicial–; Raúl Canto, Vargas, Óscar, Nando, David Velasco, Javi Amorós, Cobarro i Yiyo.BARÇA:Dídac, Sergio Lozano, Daniel, Adolfo i Ferrão –equip inicial–; Ximbinha, Marcenio, Esquerdinha, Dyego, Matheus, Povill, André Coelho i Joselito.GOLS:0-1 (4’) Ferrão. 1-1 (16’) Álex Fuentes. 1-2 (23’) Sergio Lozano. 2-2 (39’) Nando.ÀRBITRES:Mayo i Panadero. Van mostrar targeta groga a Raúl Canto i Dyego.

El Barça només va empatar (2-2) en la seva visita a la pista de l’UMA Antequera, un equip que està en zona de descens. La primera i única jugada de porter-jugador que va fer el conjunt andalús li va servir per empatar el partit a 1:50 del final. Només van necessitar vint segons per fer el gol amb superioritat en atac. Els blaugrana van dominar i van tenir ocasions, però la seva falta de definició i la gran actuació del porter de l’Antequera, Cone, van impedir que ampliessin el marcador en les dues ocasions en què es van avançar.

Ferrão va inaugurar el marcador en el minut 4 i els andalusos van empatar a quatre minuts del descans. Entre els dos gols els dos equips van fer un joc vibrant i amb ocasions. En la segona meitat va passar gairebé el mateix. Sergio Lozano va marcar al minut 3 i els locals van empatar prop del final.