Més esport

La Festa de l’Esport Català, ajornada per la Covid-19

Més esport. La gala d’entrega dels premis s’havia de fer el 30 de gener i ser emesa per Esport 3 el 9 de febrer

La 24a edició de la Festa de l’Esport Català no es durà a terme tal com estava previst aquest gener. És per la situació sanitària que viu el país i que entre tants altres sectors està afectant el món de l’esport, motiu pel qual els seus organitzadors amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física al capdavant no creuen oportú celebrar la gala d’entrega de guardons.

“Ho volem fer amb la màxima normalitat possible perquè l’esport català s’ho mereix. Tots plegats ens ho mereixem” diu el comunicat difós per la UFEC, en què l’entitat recorda: “Portem gairebé deu mesos de pandèmia. Hem fet plans de rescat, protocols, plans de seguretat anti-COVID, entre altres accions. Hem explicat que l’esport és segur i és salut”. “Però a hores d’ara les instal·lacions estan tancades, no podem entrenar amb normalitat i tampoc competir. Estem patint pels milers de nenes i nenes que es veuen privats de practicar el seu esport preferit i patint pel futur d’aquestes generacions” es lamenta la unió de federacions.

La festa, en què es reconeixia Toni Bou i Aina Cid com a millors esportistes del 2020, s’havia de gravar el 30 de gener i ser emesa per Esport 3 el 9 de febrer. Els organitzadors volen fer l’entrega dels guardons “quan les perspectives de sortida d’aquesta crisi siguin millors. Serà en els pròxims mesos, encara amb la data per decidir”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)