Futbol sala

Un genoll dret de vidre

Futbol sala. Sergio Lozano es lesiona per quarta vegada el genoll dret. El capità blaugrana es mostra agraït per les mostres de suport que ha rebut

Sergio Lozano es va lesionar divendres el genoll dret en els setzens de final de la UEFA Champions League per quarta vegada en la seva carrera esportiva. El capità del Barça va explicar a través de les xarxes socials que estarà uns mesos apartat de les pistes: “En espera de la ressonància magnètica, tot indica que hauré d’estar uns mesos fora. És difícil d’explicar i difícil d’entendre; em trobava en el millor moment després de les operacions. Com vaig dir, el millor premi per a mi era tornar a sentir-me així, però quan tornava a gaudir jugant en l’esport que més estimo, desgraciadament m’he tornat a trencar el genoll.” Demà se li farà la ressonància magnètica per fer un diagnòstic i saber l’abast de la nova lesió.

Sergio Lozano ja es va fer tres lesions importants al genoll dret anteriorment. En la temporada 2013/14 es va fer un trencament del lligament col·lateral intern del genoll dret en un partit al Palau contra El Pozo. L’octubre del 2015, en la setena jornada de lliga, a la pista de l’Inter, es va tornar a lesionar el mateix genoll i es va fer una ruptura del lligament lateral intern que el va fer estar dos mesos de baixa. El setembre del 2016, i quan jugava el mundial de Colòmbia amb la selecció espanyola, es va tornar a lesionar el genoll dret en els vuitens contra el Kazakhstan. Aquest cop va ser una ruptura total del lligament encreuat anterior i va estar sis mesos de baixa. La lesió actual va arribar contra el Pristina de Kosova en els setzens de final de la UEFA Champions League.

El blaugrana va explicar a través de Twitter que se sent agraït per les mostres de suport que està rebent: “Moltíssimes gràcies pels molts missatges d’ànim. Realment em sento molt estimat. És un gran orgull que, sigui de l’equip que sigui, sempre tingueu unes paraules boniques per a mi.” També va expressar que ara està desanimat, però que d’aquí a uns dies ho superarà i que dedicarà tot el seu esforç a recuperar-se al cent per cent.

Sergio Lozano també es va fer diverses lesions musculars en els darrers anys. El 2018, quan disputava l’Eurocopa amb Espanya, es va fer mal al bíceps femoral dret, i la lesió es va repetir el desembre del 2019 en un partit de lliga contra El Pozo. La darrera lesió, fins l’actual, va ser el març del 2020, en els quarts de la copa d’Espanya contra l’Osasuna, en què es va fer mal al bíceps femoral de la cama esquerra i es va recuperar durant el confinament.

EL PROTAGONISTA

En espera de la ressonància magnètica, tot indica que hauré d’estar uns mesos fora
Sergio Lozano
CAPITÀ DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)