Esports de muntanya

L’Ajuntament de Parets del Vallès fa un acte de record a Sergi Mingote

Serà aquesta tarda a les sis a la plaça de la vila i es podrà seguir per ‘streaming’

L’Ajuntament de Parets del Vallès ha organitzat un acte institucional en record de l’alpinista i exalcalde de la ciutat Sergi Mingote, que va perdre la vida el passat dissabte 16 de gener en un accident al K2. L’acte es farà aquesta tarda a les sis a la plaça de la Vila i es podrà seguir per streaming.

Els representants de la família i de l’Ajuntament de Parets faran parlaments acompanyats d’interpretacions musicals. Les peces aniran a càrrec del director de l’Escola Municipal de Música de Parets, Jordi Azagra; el director del Centre d’Estudis Musicals María Grever de Parets, Ernesto Briceño; i Sílvia Rovira, presidenta de l’Associació Amics de l’Òpera del Vallès Oriental.

Amb motiu de les mesures per contenir la pandèmia de la COVID-19, l’aforament a la plaça estarà limitat. L’acte es retransmetrà en directe per l’espai web www.parets.cat/acte-record-sergi-mingote i a la pàgina de Facebook i al canal de YouTube de l’Ajuntament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)