Futbol sala

El Barça guanya i es classifica per la copa d’Espanya

Ha derrotat per 4-2 el Ribera Navarra en l’últim partit de la primera volta

El Barça ha derrotat per 4-2 el Ribera Navarra en l’últim partit de la primera volta i s’ha classificat per la copa d’Espanya. El partit no s’ha decidit fins a la segona meitat, ja que ha començat malament pels blaugrana i s’ha arribat al descans amb empat. Els jugadors blaugrana han saltat a la pista amb una camiseta de suport al seu capità Sergio Lozano lesionat, i que estava en el Palau mirant el partit.

EL Ribera Navarra ha marcat en el seu primer atac (0-1 als 14 segons) i els blaugrana s’han hagut de posar ràpidament les piles per intentar la remuntada. Ximbinha ha enviat una bola al pal i en el minut 6 Joselito ha empatat. El conjunt navarrès ha posat a prova al porter blaugrana Feixas, que ha fet un parell de bones aturades, però ha encaixat l’1-2 en el minut 9. Dos minuts després Dyego ha tornat a empatar, i el partit s’ha calmat una mica fins arribar al descans.

La segona meitat s’ha iniciat amb molta intensitat i ocasions pels dos equips, i el Barça ha sigut el que ha tret millor profit i Dyego ha marcat el 3-2. Sis minuts després una acció de Coelho ha provocat que el Ribera Navarra fes el 4-2 en pròpia porta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)