Més esport

Centrats en el 23 de juliol

Olimpisme. El president del COI, Thomas Bach, diu que la qüestió no és si hi haurà Jocs Olímpics de Tòquio, sinó com seran

“No perdem temps ni energia en conjectures. Estem plenament centrats en la cerimònia inaugural del 23 de juliol”, va assegurar el president del COI, Thomas Bach, respecte als Jocs Olímpics de Tòquio. En la conferència de premsa posterior a una reunió telemàtica de la comissió executiva va manifestar que ni el científic més prominent és capaç de predir quina serà la situació de la pandèmia de coronavirus quan arribin els Jocs. En els darrers dies han sortit molts rumors sobre si els Jocs Olímpics de Tòquio es tornarien a ajornar o es cancel·larien definitivament per la pandèmia mundial de la Covid-19 i el poc suport entre el poble japonès.

El president del COI va reiterar que la qüestió mai ha sigut si hi haurà Jocs al mes de juliol, sinó “com seran”. Thomas Bach va explicar que organitzar uns Jocs ajornats i en les condicions d’una pandèmia és molt complex, i que ells estan lluitant pels esportistes olímpics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)