Tennis taula

Dvorak jugarà el pre olímpic mundial individual a Doha

Es farà del 14 al 17 de març, i abans disputarà dos tornejos del circuit mundial que es reinicia a finals de febrer

Gàlia Dvorak disputarà el pre olímpic mundial individual que es farà a Doha del 14 al 17 de març. La jugadora mataronina del CTT Tramuntana és una dels quatre convocats per la Federació Espanyola de Tennis de Taula per disputar aquest classificatori pels Jocs Olímpic de Tòquio. Els altres són Maria Xiao, Álvaro Robles i Jesús Cantero.

Abans d’afrontar aquest pre olímpic Gàlia Dvorak jugarà dos tornejos del circuit mundial, que es reinicia després d’un any d’aturada, i que també es disputaran a Doha. El WTT Contender de Qatar es farà del 28 de febrer al 6 de març, i del 6 al 13 de març es jugarà el WTT Star Contender de Qatar. En aquest dos tornejos, a banda de la jugadora mataronina també ha entrat a l’equip estatal la gironina Sofia-Xuan Zhang (Girbau Vic).

El pre olímpic europeu individual que estava previst que es disputés del 10 al 14 de febrer a Portugal s’ha ajornat. La nova data és del 21 al 25 de març, ja que no hi havia gaire més possibilitats perquè la data final de qualificacions continentals pels Jocs Olímpics acaba el 30 d’abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)