Més esport

Ander Mirambell, 24è en la copa del món d’Innsbruck

Tobogan. El pilot català valora positivament l’actuació global en la competició i ja es prepara per al pròxim repte, el mundial d’Altenberg

El pilot català Ander Mirambell ha tancat la copa del món de tobogan amb un 24è lloc a Innsbruck en una cursa en què un canvi sobtat en les condicions meteorològiques, combinat en un desafortunat ordre de sortida, han perjudicat la seva actuació. “Hem fet l’escalfament sota un autèntic diluvi, però a l’inici de la competició ha parat de cop. Aquesta circumstància ha castigat especialment als sis primers en l’ordre de sortida [l’Ander sortia el tercer], i en particular els reglatges. Havia ajustat el trineu pensant en condicions pràcticament d’hidroplanatge, i la pista estava més seca i ràpida del que esperàvem”, ha explicat Mirambell, que afrontava la seva 90a cursa en una prova de la copa del món. En tot cas, el pilot català valora positivament la seva actuació global en la copa del món, amb l’accés a la segona mànega en tres de les quatre curses i en especial del seu resultat a Saint-Moritz, amb un top-quinze europeu.

Mirambell mirarà de recuperar-se plenament dels seus problemes físics amb vista al pròxim repte, mundial d’Altenberg (Alemanya), l’11 i el 12 de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)