Handbol

Solé, entre els escollits

Handbol. L’extrem vallesà del conjunt espanyol figura en l’equip ideal del mundial d’Egipte, com ja ho va ser en el del 2019 i en l’europeu del 2018

L’extrem vallesà Ferran Solé s’està convertint en un assidu en els set ideals dels grans campionats de seleccions. Ja va ser escollit en l’equip de l’europeu del 2018, en la seva estrena en un gran campionat, en el mundial del 2019 i ha repetit en el d’Egipte, en què Espanya va assolir el bronze. Completen l’all-star: Wanne (Suècia), com a extrem esquerre; Gottfridsson (Suècia), com a central; Gidsel (Dinamarca), com a lateral dret; el blaugrana Fàbregas (França), com a pivot; Palicka (Suècia), com a porter, i el danès Hansen, l’MVP de la competició, com a lateral esquerre. Sense temps per a celebracions, a molts d’aquests jugadors ja els tocarà tornar a competir dijous en els partits de la lliga de campions pendents: el Veszprém-Barça i el Pick Szeged-PSG.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)