El Fraikin Granollers reprèn la lliga amb una victòria contra el Benidorm (26-25)

El Fraikin BM Granollers ha segellat una victòria molt treballada contra el Benidorm (26-25) en la represa de la lliga Asobal després del mundial, que coincidia a més amb l’inici de la segona volta. Tota una declaració d’intencions per aproximar-se a les places europees.

Després d’un inici equilibrat i amb diferents alternatives, l’equip vallesà ha anat imposant el seu alt ritme de joc. La recuperació de pilotes en defensa i les sortides al contraatac, amb un explosiu Mamadou Gassama oferint espectacle, han obert la primera escletxa en el resultat (12-8). El tècnic del Benidorm s’ha vist forçat a demanar temps mort i amb els gols del veterà exgranollerí Ivan Nikcevic (7 a la primera meitat) ha pogut ajustar el resultat abans del descans (16-14).

La segona part ha tingut un guió similar. El Granollers colpejava primer (18-14), però la irrupció del brasiler Leonardo Terçariol sota els pals, amb 12 aturades i percentatges superiors al 54%, ha impulsat la reacció visitant. Rivero i Nikcevic han segellat un parcial de 0-4 i han situat per primera vegada el Benidorm per davant en el marcador (21-22), aprofitant el col·lapse granollerí. Antonio García (7 gols) ha aparegut en els moments més complicats i un altre contraatac de Gassama (5) tornaven a donar avantatge als vallesans (24-22), que amb una gran defensa i compromís han sabut mantenir fins al final.