Tennis

Espanya perd, però jugarà la semifinal de la copa ATP contra Itàlia

El combinat estatal cau per 1-2 enfront Grècia, però el triple empat del grup el beneficia. El campió, Sèrbia, queda eliminat

L’equip espanyol de la copa ATP ha perdut el seu partit contra Grècia (1-2), però ha acabat primer de grup i s’ha classificat per la semifinal on s’enfrontarà a Itàlia. Amb els resultats anteriors del grup Espanya necessitava un punt per assegurar-se el primer lloc en cas de triple empat i Pablo Carreño l’ha aconseguit en el primer partit. Espanya, Grècia i Austràlia han quedat empatats a una victòria i una derrota, però l’equip estatal ha sumat 4-2 en els partits, mentre que Grècia ha tingut un 3-3 i Austràlia un 2-4.

Pablo Carreñó ha guanyat per 6-3 i 6-4 Michail Pervolarakis, mentre que en el segon partit Stefanos Tsitsipas ha derrotat per 7-5 i 7-5 Roberto Bautista. En el doble Pablo Carreño i Marcel Granollers s’han retirat perquè Carreño s’ha lesionat en l’escalfament i com que tot estava decidit no ha volgut forçar.

L’altre semifinal la disputaran Rússia i Alemanya. Sèrbia no podrà defensar el seu títol de la copa ATP ja que ha sigut eliminada en la fase de grups. Alemanya l’ha derrotat per 2-1 i ha finalitzat primera. L’alemany Jan-Lennard Struff ha derrotat Dusan Lajonic (3-6,6-3 i 6-4) i després Novak Djokovic ha partit per imposar-se a Alexander Zverev per 6-7 (3), 6-2 i 7-5. En el decisiu partit de dobles els alemanys Jan-Lennard Struff i Alexander Zverev han derrotat per 7-5 (6), 5-7 i 10-7 a Nikola Cacic i Novak Djokovic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)