El CN Sabadell s’estrena en l’Eurolliga amb victòria contra el Dunaujvàros (11-14)

L’equip de David Palma s’ha mostrat molt efectiu en els primers minuts de joc, amb un parcial de 0-4

L’Astralpool CN Sabadell s’ha estrenat a l’Eurolliga amb una còmoda victòria contra el Dunaujvàros per 11-14 (2-5, 2-3, 2-3 i 5-3) i demà pot certificar el seu accés als quarts de final com a primer del grup D de Verona amb el partit contra el Vouliagmeni. Els gols del CN Sabadell s’han repartit entre Keuning (3), Irene González (2), Forca (2), Mati Ortíz (2), Cordobés (2), Van der Sloot (2) i Morell.

L’equip vallesà ha començat el duel amb molta efectivitat, convertint en gol pràcticament cada jugada d’atac (0-4) i aprofitant les nombroses exclusions magiars (9 en 8 minuts). Keuning, per partida doble, Cordobés i Mati Ortíz han estat les protagonistes dels quatre primers gols. El conjunt hongarès s’ha despertat, amb un gol de Ziegler en superioritat i un penal executat per Gurisatti (2-4), però Forca ha tancat el primer quart amb un nou gol i un parcial de 2-5. En el segon quart, tot i abaixar l’efectivitat, s’ha mantingut el mateix guió i el conjunt de David Palma ha arribat al descans llarg amb 4 gols de renda (4-8), amb tres dianes més de Van der Sloot, Irene González i Forca. A l’inici del tercer quart, el Dunaujvàros ja havia perdut dues jugadores amb tres exclusions (Pal i Ziegler) i el CN Sabadell no ha tingut problemes per fer més gran encara el seu avantatge (6-11). En l’intercanvi de gols de l’últim quart, el Dunaujvàros ha retallat diferències (11-13), però el Sabadell no ha patit mai per assegurar-se la victòria i segellat el partit amb una diana final de Sílvia Morell.