Futbol sala

L’Industrias lluita pels punts, però perd (5-4) a la pista del nou líder

Els colomencs fan una gran primera meitat contra el Llevant i arriben al descans amb avantatge

L’Industrias Santa Coloma ha perdut per la mínima (5-4) a la pista del Llevant, que amb aquesta victòria s’ha situat com a nou líder de la primera divisió. Els colomencs han fet una gran primera meitat i han arribat al descans amb avantatge en el marcador, 3-4. En la segona part han desaprofitat bones ocasions per ampliar el marcador, i han vist com els locals els hi han remuntat el partit.

Els colomencs ha sortir a buscar els punts i ràpidament han tingut una clara ocasió, però en el minut 2 han encaixat el primer gol. El ritme de joc ha sigut alt des de l’inici i els dos equips han posat a prova al porter rival. Drahovsky a empatat de falta en el minut 7 i el partit s’ha tornat boig. Un nou gol dels locals l’ha contestat Bruno Petry –que tornava després de la seva llarga lesió–, amb el 2-2 en el minut 9. Les ocasions es succeïen i el Llevant s’ha avançat per tercera vegada. Els colomencs ha creat jugades espectaculars en atac i primer Sepe ha empatat i després Drahovsky ha avançar per primer cop al seu equip amb el 3-4, amb que s’ha arribat al descans.

En els primers minuts de la segona meitat l’Industrias no ha pogut aprofitar les errades defensives del Llevant i ha enviat dues pilotes al pal en ocasions clares. El Llevant si que ha aprofitat les seves ocasions i en cinc minuts ha marcat dos gols i ha donat la volta al marcador (5-4). Els colomencs han atacat de cinc i sense porter en els últims tres minuts i mig, però no han aconseguit empatar.