Futbol sala

Perd contra el nou líder

Futbol sala

Llevant 5 Industrias 4

LLEVANT:Fede, Rescia, Rivillos, Lemos i Toro –inicial–; J. Santos, Gallo, Roger, Esteban, Usín, Márquez, Cayetano, Joan i Matías.INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Almagro, Sepe, Corso, Llamas i Drahovsky –inicial–; Bermusell, Petry, U. Santos, Cardona. Álvarez, Abdel, Solvas i Puerta.GOLS:1-0 (2’) Rivillos. 1-1 (7’) Drahovsky. 2-1 (8’) Riesca. 2-2 (9’) Petry. 3-2 (12’) Esteban. 3-3 (17’) Sepe. 3-4 (19’) Drahovsky. 4-4 (28’) Toro. 5-4 (33’) Toro.ÀRBITRES:Alonso i Santander. Groga a Márquez, Usín, Petry, Álvarez, Corso i Bermusell.COMENTARI:L’Industrias Santa Coloma va perdre per la mínima a la pista del Llevant, que amb aquesta victòria es va situar com a nou líder. Els colomencs van fer una gran primera meitat i van arribar al descans amb avantatge, 3-4. En la segona part van desaprofitar bones ocasions per ampliar el marcador i van veure com els locals els van remuntar el partit.