El Barça es desfà de l’Anaitasuna (40-23) sense problemes

Els blaugrana han repartit esforços de cara al partit de la champions de dimarts contra el Veszprém

El Barça ha sumat una nova victòria a la lliga en un partit que ha dominat des de l’inici i en el que no ha tingut cap problema per superar per 40-23 l’Anaitasuna. Els blaugrana han superat aquest enfrontament entre els dos duels de la lliga de campions contra el Veszprém amb solvència i intentant repartir esforços, ja que dimarts tornen a jugar a casa contra els hongaresos.

Els blaugrana han anat per feina des dels primers minuts i ràpidament s’ha distanciat de cinc gols (7-2). L’Anaitasuna ha intentat superar la defensa blaugrana atacant amb set jugadors, però el Barça ha continuat ampliant el marcador poc a poc fins arribar a la màxima diferència de 12 gols (23-11). El capità Entrerríos ha repartit joc i ha fet passades de molt mèrit als seus companys. Dotze jugadors blaugrana han anotat en el primer temps i Makuc amb quatre gols i Fàbregas amb tres, han estat els més productius abans del final del primer temps al que s’ha arribat amb un 23-12.

Dolenec ha mantingut l’eficàcia golejadora blaugrana en l’inici de la segona meitat amb cinc dianes en els primers minuts, i després ha agafat el relleu Gómez que ha fet sis gols de manera consecutiva i ha acabat com a màxim golejador del partit amb 8 gols, cinc de penal. El Barça no ha donat cap opció a l’Anaitasuna en la segona meitat i ha continuat ampliant el marcador fins al 17 gols d’avantatge amb que ha finalitzat el partit, 40-23.