Futbol sala

El Barça sap patir i guanya el Palma, el segon, per 2-1

Els gols de Matheus i Daniel, i les aturades de Dídac han assegurat els punts

El Barça ha sumat una important victòria a casa contra el Plama, el segon de la primera divisió, per un ajustat 2-1. Els blaugrana han sabut patir, sobretot en els darrers minuts, contra un equip que ha dominat en algunes fases del partit. Els gols de Matheus i Daniel, i les aturades de Dídac, que ha tornar a la porteria després de varis partits absents, han assegurat els tres punts.

El Palma ha sortit a buscar la victòria i en els primers minuts ha obligat a Dídac a fer un parell de bones aturades. Els blaugrana han creat les primeres ocasions i en el minut 9 Matheus ha aprofitat una gran passada de Dyego per marcar l’1-0. El primer temps no ha tingut moltes ocasions clares i els dos equips han intentat controlar el joc. Els mallorquins han dominat una mica més en el tram final del primer temps, però s’ha arribat al descans amb la mínima avantatge del Barça.

En els segons vint minuts el Palma ha obtingut el premi al seu bon joc amb l’empat de Vilela (1-1), i ha tingut ocasions per posar-se per davant. Aicardo ha salvat un gol cantat sota els pals. Ha sigut el Barça el que s’ha tornat a avançar amb una gran jugada de Daniel (2-1) a deu minuts del final. Ara han estat els blaugrana els que han disposat d’ocasions per sentenciar però no ho han fet. En els darrers tres minuts el Palma ha atacat de cinc i sense porter, i ha posat en dificultats als Barça, que ha sabut aguantar, patir i emportar-se la victòria.