Futbol sala

El Barça sap patir

Futbol sala. Els blaugrana s’imposen en un partit molt disputat i anivellat al Palma, el segon, que lluita fins a l’últim instant

Barça 2 Palma 1

BARÇA:Dídac, Marcenio, Ximbinha, Dyego i Esquerdinha –equip inicial–; Daniel, Matheus, Aicardo, André Coelho, Joselito, Povill i Miquel Feixas.PALMA:Fabio, Lolo, Nunes, Marlon i Raúl Campos –equip inicial–; Claudino, Hamza, Vilela, Tomaz, Joao, Higor, Rafa López i Cléber.GOLS:1-0 (9’) Matheus. 1-1 (23’) Vilela. 2-1 (30’) Daniel.ÀRBITRES:Felipe i Urdanoz. Targeta groga a Marcenio, Esquerdinha i el tècnic Andreu Plaza, del Barça, i Tomaz i Vilela, del Palma.INCIDÈNCIES:Els dos equips van saltar a la pista amb una pancarta de suport al jugador del Palma Mati Rosat, lesionat greument fa pocs dies.

El Barça va fer una demostració de control i de saber patir en el partit que va guanyar per un ajustat 2-1 contra el Palma, el segon classificat. L’enfrontament va ser molt anivellat i disputat i els dos equips van lluitar per tres importants punts fins al darrer segon. Els gols de Matheus i Daniel, i les aturades de Dídac, que va tornar després de diversos partits absent, van assegurar la victòria blaugrana.

El Palma va sortir a buscar els punts des de l’inici i durant força minuts va dominar sobre la pista. El Barça es va avançar en el primer temps i els balears van empatar en el segon. Amb l’1-1 el Palma va poder avançar-se, però va ser el Barça qui va marcar i després va desaprofitar algunes ocasions per sentenciar. En els últims minuts els locals van fer front a l’atac de cinc dels visitants i es van emportar la victòria.