Futbol sala

L’Industrias guanya el Barça (3-1) i jugarà la final a quatre de la copa del rei

Els colomencs han fet un partit molt complert, amb encert en atac, una bona defensa i gran aturades del seu porter

L’Industrias Santa Coloma s’ha classificat per la final a quatre de la copa del rei per segona temporada consecutiva després de guanyar al Barça per 3-1 en els quarts de final. Els colomencs ha fet un gran partit i han deixat fora al campió gràcies a l’encert en atac –dos gols de Drahovsky i un de Petry–, a la bona actuació de la seva defensa i les aturades del porter Almagro.

L’Industrias ha sortit molt centrat i amb ganes de crear perill des de l’inici i ho ha fet. Drahovsky ha tingut la primera ocasió i mig minut després ha aprofitat un mal control de pilota de Ximbinha per sortir al contraatac i anotar l’1-0 en el minut 4. Els colomencs han pressionat als blaugrana en els primers minuts i no els han deixat pensar ni crear perill. El Barça ha començat a entrar més en joc i ha disposat d’alguna ocasió fins que en el minut 10 Ximbinha, sol al costat del segon pal, ha aprofitat una passada de Dyego per empatar. Els blaugrana han començat a dominar i a arribar a la porteria contraria, mentre que l’Industrias ha tingut les seves millors ocasions quan el Barça ha fet alguna errada defensiva. Amb l’empat s’ha arribat al descans.

La segona meitat s’ha iniciat amb molta intensitat i amb ocasions per les dues bandes, però el Barça ràpidament ha creat clares ocasions molt ben aturades pel porter Almagro. Els colomencs han patit i en una ocasió aïllada Drahovsky ha aprofitat una passada llarga i ha marcat el 2-1 en el minut 29. Els blaugrana han buscat l’empat, però l’Industrias ha marcat el 3-1 en el minut 33 gràcies a Petry i ha encarrilat la classificació. El Barça ha tret el porter-jugador però la defensa del colomencs ha respost molt bé i ha mantingut l’avantatge fins al final, i s’ha emportat la victòria i la classificació.