Vela

Dídac Costa completa 20è la volta al món en la Vendée Globe en 97 dies

L’One Planet One Ocean de Dídac Costa ha finalitzat avui la Vendée Globe, la volta al mon en solitari, sense escales ni assistència, en la 20a posició. El barceloní ha creuat fa pocs minuts la meta a Les Sables-d’Olonne amb un temps de 97 dies de navegació, 6 hores, 27minuts i 3 segons, completant un total de 28.172,67 milles nàutiques i superant àmpliament, en onze dies i 13 hores, el seu temps de fa quatre anys, quan va completar la seva primera Vendée Globe en 108 dies,19 hores, 50 minuts i 45 segons. En aquella ocasió, en el curs 2016/17, va acabar en la catorzena posició. A causa de la marea, Costa no ha pogut remuntar el canal de les Sables com es fa habitualment i ho farà demà. També s’ha ajornat la roda de premsa.

Darrera seu encara hi ha cinc participants més. Costa és el primer tripulant català i de l’estat espanyol que completa la Vendée Globe en dues ocasions. De fet, ha arrodonit la seva tercera volta al món, tot i i que la primera la va segellar amb escales i assistències en la Barcelona World Race 2014/2015, al costat d’Aleix Gelabert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)