Futbol sala

L’Industrias goleja el cuer (8-2)

Els locals han trencat el partit en la segona part quan els visitants han posat el porter jugador

Industrias 8 O Parrulo 2

INDUSTRIAS:Almagro, Corso, Sepe, Bermusell, Drahovsky –cinc inicial– Santos, Llamas, Álvarez, Khalid, Cardona i Petry.O PARRULO:Garcia, Isma, Adri, Miguel, Diego Núñez –cinc inicial–, Hélder, Chris i Talles.GOLS:1-0 (3’) Corso. 1-1 (8’) Thalles. 2-1 (21’) Petry. 3-1 (25’) Sepe. 4.1 (25’) Drahovsky. 5-1 (28’) Santos. 6-1 (29’) Álvarez. 6-2 (30’) Adri. 7-2 (34’) Drahovsky. 8-2 (40’) Petry.ÀRBITRES:Cerdá i Martínez García.

L’Industrias no ha desaprofitat la visita del cuer, l’O Parrulo d’el Ferrol, per sumar una victòria que el manté viu en la lluita per accedir a la zona de play-off i divertir-se en una segona part apoteòsica en què els visitants s’han endut set dels vuit gols cap a casa. Els gallecs han resistit en la primer part, després d’igualar el gol inicial de Corso, però han acabat traient la bandera blanca quan els colomencs han clavat cinc gols en poc més de set minuts just quan els visitants han atacat amb el porter jugador. Álvarez ha marcat des de la seva pròpia pista i Santos ho ha fet a porta buida. La defensa local ha estat gairebé perfecte. Drahovsky i Petry han rematat la feina en els minuts finals.