Rugbi

La Santboiana fa suar el líder fins als darrer minuts (25-29)

Els de Sant Boi han arribat als minuts finals manant (25-22) però la pressió del VRAC ha permès als de Valladolid capgirar el resultat

La UE Santboiana s’ha quedat a un pas aquest migdia de tombar el líder, el poderós VRAC, al Baldiri Aleu en un duel en què els visitants han capgirat el resultat pràcticament en l’última acció amb una marca d’Alonso i la posterior transformació de Taibo (25-29). Uns minuts abans un assaig de Soto semblava deixar el partit coll avall pels catalans (25-22), però la pressió castellana en els minuts finals ha estat efectiva.

El partit, que es va aplaçar en la jornada 7, ha estat dominat gairebé sempre pels locals, però els errors propis han acabat condemnant l’equip contra un rival de gran qualitat necessitat dels punts. Les marques del degà les han anotat Fede González (2), Soto (1) i Orbaneja. Soto ha clavat una transformació i un cop de càstig.