Futbol sala

Xoc de trens al Palau

Futbol sala. El Barça rep l’ACCS Asnières Villeneuve 92 (21.05 h per Esport 3) en un duel inèdit, però amb molts vells coneguts i amb un bitllet en joc per a la final a vuit de la Champions

El Barça torna a l’aparador europeu amb un duel contra l’ACCS Asnières Villeneuve 92 (21.05 h per Esport 3) que ultrapassa els límits del futbol sala, i encara més després del primer assalt de l’eliminatòria de futbol entre l’equip blaugrana i el PSG. Des de França s’hi han buscat tots els paral·lelismes possibles, però la realitat hauria de ser ben diferent. D’entrada, l’eliminatòria de futbol sala, que dona l’accés directe a la final a vuit, és a un sol partit i tindrà el Palau Blaugrana com a únic escenari. El conjunt d’Andreu Plaza tampoc és cap equip en formació, sinó el vigent campió d’Europa i el més ferm aspirant a revalidar el títol. L’ACCS és un club encara amb poc recorregut i, tot i l’estol de figures fitxades a cop de talonari, és, segons la UEFA, el que té pitjor coeficient d’aquesta eliminatòria. Amb tot, el projecte parisenc és molt ambiciós i el tècnic gironí ja va deixar ben clar en el moment del sorteig que era el pitjor rival que els podia tocar.

En una entrevista als mitjans oficials del club, Ferrão diu que el motiva especialment la possibilitat de guanyar dos títols europeus al mateix curs, però abans hauran de superar un escull de primera magnitud. “Seria històric, però ara toca estar amb els cinc sentits en el partit contra l’ACCS, que serà un rival molt dur i que vendrà car el bitllet per a la final a vuit. Serà un gran partit per promocionar aquest esport, molt més que un simple Ferrão contra Ricardinho”, avisa el pivot de Chapecó. De fet, i més enllà d’aquests dos referents, el partit propiciarà duels a totes bandes, des de les banquetes amb Andreu Plaza i Jesús Velasco, amb Daniel i Ortiz, excompanys al Movistar Inter, o d’estrelles emergents, com ara Matheus i Nelson.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)