Atletisme

Mechaal, en la prova del campionat

Atletisme. El fondista palamosí correrà avui en les semifinals dels 3.000 m, la cursa estel·lar de l’estatal en pista coberta, amb vuit atletes disputant-se les tres places per a l’europeu de Torun

El palamosí Adel Mechaal (New Balance) s’estrena avui en el campionat d’Espanya en pista coberta, al poliesportiu Gallur de Madrid, en les semifinals de 3.000 m. Normalment es feia final directa, però les mesures sanitàries per la Covid-19 i l’alta i important participació han provocat que s’hagi de fer una eliminatòria prèvia. Molts qualifiquen el 3.000 m com la prova estel·lar del campionat. Dels quinze atletes que han fet la mínima europea, vuit seran a la línia de sortida per disputar-se les tres places en joc. Avui es viurà una primera batalla en les dues semifinals (19.30 h i 19.45 h) i la gran final serà diumenge (15.15 h). Mechaal defensa el títol i surt amb la segona millor marca (7:48.26) rere Mohamed Katir (7:35.29).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)