Gran victòria del Sarrià contra un rival directe

Handbol. Toro atura un penal amb el temps esgotat i els sarrianencs s’emporten dos punts importants en un partit molt anivellat

Adrianenc 28 UE Sarrià 29

ADRIANENC:Esparza, Laliga, Alferez, Cisneros (3), Gutiérrez (5), Peiro (2), Pujol (4), Galán (3), Calvo, Romero (2), Calle (3), Villoria, Domingo (2), Ben Brahim, Sancho (4) i González (p.s.).UE SARRIÀ:Moreno, Masmiquel, Portulas, Segarra (4), Martínez, Martí Arnau (2), Pere Arnau (8), Ballester (1), Font, Mariscal (2), Rovira (4), Lozano (3), Serrano, Teixidor (5), Vicente i Toro (p.s.).PARCIALS CADA CINC MINUTS:1-2, 4-6, 6-9, 9-12, 12-13 i 14-16 (descans), 16-19, 18-21, 21-23, 24-24, 25-26 i 28-29.ÀRBITRES:Escoda i Álvarez. Van desqualificar Lozano, van excloure Calle (2), Segarra (2), Martí Arnau i Ballester.

La UE Sarrià va aconseguir una gran victòria a la pista de l’Adrianenc, un rival directe, en un partit molt disputat i anivellat. El segon porter, Aleix Toro, va aturar un penal amb el temps esgotat i els sarrianencs van sumar dos punts molt importants.

El Sarrià es va avançar en el marcador molt aviat i va controlar la primera meitat. Va tenir un màxima avantatge de quatre gols (5-9) en el minut 13 i va arribar al descans amb un 14-16 a favor. En la segona meitat el joc va ser més anivellat i l’Adrianenc es va posar a davant (24-23) a dotze minuts del final després d’un parcial de 3-0. Els sarrianencs mai van perdre de més d’un gol i sempre van estar en la lluita per puntuar. Es va entrar en l’últim minut amb un empat (28-28) i el Sarrià va desaprofitar un penal. L’Adrianenc va perdre la pilota en atac i David Mariscal va marcar a sis segons de la fi. L’atac desesperat dels locals va acabar en penal, Aleix Toro el va aturar i va assegurar el triomf.