Futbol sala

El Barça tomba l’ACCS francès i jugarà la final a vuit de Minsk (2-1)

Dues genialitats de Ferrão i Ximbinha remunten el gol inicial del campió francès, que han venut molt cara la seva pell

El Barça defensarà la corona europea en la final a vuit de Minsk després de derrotar el campió francès, l’ACCS de París, gràcies a dues genialitats de Ferrão, al límit del descans, i de Ximbinha (44’) que han servit per capgirar el gol inicial d’Edu (9’). Els d’Andreu Plaza han acabat defensant amb ungles i dents davant el porter jugador de l’equip que dirigeix Jesús Velasco, que ha demostrat caràcter i talent amb jugadors experimentats com Ricardinho i Ortiz i el veloç Nelson, un malson en molts minuts. L’actuació del porter serbi Aksentijevic, que ha fet una dotzena d’aturades, ha permès als francesos arribar vius als minuts finals. De fet, Marcenio ha tret sota els pals un gol que semblava cantat a 40 segons del final. El primer rival de la final a vuit de Minsk (28 d’abril-3 de maig) es coneixerà avui. L’Inter també s’ha classificat en derrotar el Kherson ucraïnès (4-2).