Futbol sala

L’Industrias topa amb Juanjo a Múrcia

El porter local salva El Pozo en un bon partit dels colomencs, que han pagat dos errors en la primera part

L’Industrias ha caigut a la pista d’El Pozo (3-1) en un partit en què ha fet mèrits per tornar a casa amb algun punt a la butxaca. L’equip de Javi Rodríguez, però, s’ha trobat un mur a la porteria dels locals, l’internacional Juanjo, i ha comès dos errors en el primer temps que han permès els locals capgirar el 0-1 de Khalid (10’) amb dianes de l’escolomenc Pol Pacheco i Fernando. En la segona part els catalans han buscat el gol amb insistència però els locals han sabut esperar el seu moment per sentenciar (Rafa Santos, 26’). Després s’han defensat amb ordre davant Juanjo, que ha tapat tots els xuts de l’Industrias, fins i tot una falta directa de Drahovsky, que no ha tingut el seu millor dia. L’equip queda, doncs, fora encara de la zona de play-off (10ens amb 23 punts).