Waterpolo

El CN Barcelona-Mladost Zagreb es jugarà a la piscina de Sant Ponç de Girona

El club cenebista ha de complir una sanció de la LEN i el partit correspon a l’anada dels vuitens de final de l’Eurocopa

El partit d’anada dels vuitens de final de l’Eurocopa entre el CN Barcelona i el Mladost Zagreb es jugarà dissabte vinent (16.45 h) a Girona, a la piscina de Sant Ponç del GEiEG. El club cenebista va rebre una sanció arran de les protestes en la fase de grups a la Nova Escullera i, a més de pagar una multa, no pot jugar aquest partit a casa. S’ha de traslladar a més de cent quilòmetres de distància i ha optat per fer-ho a Girona. “Sempre és millor jugar a la teva piscina, però tal com va anar tot a la fase de grups el més important és que podem jugar els vuitens de final”, admet el tècnic del CN Barcelona Víctor González. L’equip barceloní arribarà a la cita reforçat després del triomf de dissabte passat a Can Llong contra el CN Sabadell (7-8), corresponent a la primera jornada de la segona fase de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)