Golf

Woods es recupera d’una “llarga” cirurgia en el peu, el turmell, la tíbia i el peroné

El golfista Tiger Woods, que aquest dimarts va patir un accident de trànsit a prop de Los Angeles, va ser sotmès a una “llarga” cirurgia per les seves lesions al peu, turmell, la tíbia i el peroné de la cama dreta, va informar el seu equip de comunicació en el seu compte oficial de Twitter. “(Woods) ha estat sotmès a una llarga cirurgia a la part inferior de la cama dreta i el turmell després de ser portat a l’hospital”, ha assenyalat l’equip de Woods en un comunicat difós en aquesta xarxa social.

En aquest document, el director mèdic i director executiu interí de el Centre Mèdic Harbor-UCLA, Anish Mahajan, va explicar que Woods “va patir importants lesions ortopèdiques a l’extremitat inferior dreta que van ser tractades durant una cirurgia d’emergència per especialistes en traumatologia ortopèdica”. Segons Mahajan, les fractures obertes comminutes –quan l’os es trenca en dos o més fragments– que van afectar tant a la part superior com a la inferior de la tíbia i els ossos del peroné de Woods “es van estabilitzar inserint una vareta a la tíbia”. “Les lesions addicionals dels ossos de el peu i el turmell es van estabilitzar amb una combinació de cargols i passadors. El trauma en el múscul i els teixits tous de la cama van requerir l’alliberament quirúrgica de la coberta de l’múscul per alleujar la pressió a causa de la inflamació”, va detallar Mahajan. Després de l’anàlisi mèdic, l’equip de Woods va assegurar que el golfista està actualment “despert, receptiu i recuperant a la seva habitació de l’hospital”.

Woods va patir un accident de trànsit a primera hora del matí a Rancho Palos Verdes, una petita ciutat propera a Los Angeles. El xèrif de comtat de Los Angeles, Alex Villanueva, va explicar que tot apunta que Woods viatjava “a alta velocitat” per un pendent costerut i cara avall, encara que la investigació sobre aquest succés encara està en curs. “Anava a una velocitat relativament major al normal. Com que és cara avall, s’inclina i també fa corbes, aquesta àrea té una alta freqüència d’accidents. No és infreqüent”, ha indicat Villanueva en una roda de premsa aquest dimarts.

Woods, de 45 anys, era a la zona per disputar el torneig anual de golf Genesis Invitational a Riviera Country Club a Pacific Palisades, prop de Santa Mònica, a Los Angeles, segons la revista TMZ.

Woods és un dels golfistes més reeixits de tots els temps, amb un rècord de 683 setmanes en la posició número u del món, més recentment des de març de 2013 fins a maig de 2014. Ha guanyat cinc vegades el Masters d’Augusta i tres cops l’obert britànic entre altres grans títols

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)