Atletisme

Grant Holloway signa el rècord més esperat

Atletisme. El nord-americà rebaixa en una centèsima (7.29) la històrica plusmarca mundial de Colin Jackson en els 60 m tanques

El nord-americà Grant Holloway va obtenir el premi a tanta persistència i ahir va posar el colofó a una campanya hivernal espectacular amb un nou rècord mundial de 60 m tanques (7.29) en el míting de Madrid, la sisena i ultima cita del World Indoor Tour. Holloway havia flirtejat amb la històrica plusmarca del britànic Colin Jackson (7.30), vigent des del 1994, durant tot l’any i ja en la semifinal va fer tota una declaració d’intencions signant 7.32, que igualava el segon millor registre de tots els temps. Un aperitiu de l’espectacular registre de la final (7.29), ratificat pel cronometratge elèctric després d’uns moments d’incertesa.

Pel que fa a la participació catalana, la banyolina Esther Guerrero va corroborà que arribarà als 1.500 m de l’europeu, la setmana vinent a Torun (Polònia), en un esplèndid moment de forma. Ahir va signar el segon lloc en els 800 m amb una nova plusmarca catalana (2:01.13), rebaixant el 2:01.46 que tenia del 2019. Llorenç Sales, sisè en 1.500 m, va tornar a fer la mínima europea amb un nou registre personal (3:40.66) i Maria Vicente es va quedar en la semifinal de 60 m tanques (8.32).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)