Waterpolo

Moltes ganes i rivals difícils

Waterpolo. L’Astralpool Sabadell i el Mataró Goufone afronten el partit d’anada dels quarts de final de l’Eurolliga amb l’objectiu de la final a quatre. Derbi català en els vuitens de l’eurocopa

L’Astralpool Sabadell i el Mataró Goufone afronten amb moltes ganes i il·lusió el partit d’anada dels quarts de final de l’Eurolliga. Tots dos juguen a casa i reben rivals molt complicats i que són vells coneguts. El conjunt sabadellenc jugarà a la piscina de Can Llong contra l’Olympiacòs grec (11.45 h), mentre que les mataronines s’enfrontaran a l’UVSE de Budapest (19 h) a la piscina del Sorrall.

El CN Mataró Goufone –te aquest nou patrocinador pels dos partits de quarts– juga contra el mateix conjunt que va eliminar en els quarts de l’any 2017, en què va aconseguir la seva primera i única classificació per a la final a quatre. L’UVSE de Budapest és un habitual de les finals a quatre els darrers anys i ha estat present en tres de les darreres cinc que s’han disputat. En la qualificació va ser primer del seu grup, amb tres victòries i un empat. El Mataró arriba en un gran moment de forma i està invicte en la competició de lliga, ja que ha pogut mantenir una continuïtat en els entrenaments. El tècnic, Dani Ballart, comenta: “Intentarem que prevalgui el nostre joc molt organitzat amb l’objectiu d’aconseguir un molt bon resultat o una victòria per a la tornada.”

L’Astralpool CN Sabadell s’enfrontarà al rival de l’última final de l’Eurolliga, l’any 2019, en què va guanyar el seu cinquè títol. L’any passat es va suspendre la fase final per la pandèmia. L’Olympiacòs va ser segon de grup en la qualificació, però tindrà el factor piscina a favor seu en el partit de tornada. La jugadora Maica García reconeix que tenen una motivació especial: “Tenim moltes ganes de tornar a jugar a casa i esperem classificar-nos de nou per a una altra final four.” Un partit de quarts ja s’ha disputat i el SIS Roma italià i el Dunaújváros hongarès van empatar (11-11). L’altre enfronta els equips russos del Kinef Kirixi i el Dinamo Uralotxka (15 h).

Més emoció a Can Llong

Després del partit de quarts de l’Eurolliga entre el Sabadell i l’Olympiacòs, a la piscina de Can Llong es disputarà un altre duel molt emocionant: l’anada dels vuitens de l’Eurocopa. L’equip masculí del club sabadellenc rebrà el CE Mediterrani (13.45 h) en un derbi català que es preveu disputat i en què els dos equips tenen la intenció de fer el primer pas per accedir a l’eliminatòria següent. A primera hora de la tarda, a la piscina de Sant Ponç del GEiEG, a Girona, el CN Barcelona s’enfrontarà al Mladost Zagreb croat (16.45 h). Els mariners estan sancionats i han de jugar a cent quilòmetres de la seva piscina.

EUROLLIGA
Quarts de final, anada
Sabadell - Olympiacòs 11.45 h
Mataró - UVSE Budapest 19 h
Partit de tornada el 13 de març
EUROCOPA
Vuitens de final, anada
Sabadell - Mediterrani 13.45 h
Barcelona - Mladost Zagreb 16.45 h
Partit de tornada el 6 de març
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)