Tennis taula

Dvorak i Zhang perden en la segona eliminatòria en el retorn a la competició internacional

S’ha creat una bombolla a Doha on es disputaran dos tornejos de la federació internacional consecutius i el preolímpic mundial

Gàlia Dvorak i Sofia-Xuan Zhang han tornat a la competició internacional en el WTT Contender Series de Doha i han perdut en la segona eliminatòria de la fase de qualificació. La mataronina ha entrat directament en la segona ronda i ha caigut derrotada per la txeca Karin Adamkova per 1-3, mentre que la gironina ha guanyat el primer partit contra l’índia Ayhika Mukherjee per 3-0, i ha sigut derrotada en el segon per la també índia Manika Batra per 0-3.

Les dues jugadores continuaran en la bombolla sanitària que s’ha creat a Doha, i a partir de dissabte disputaran el segon torneig previst, el WTT Star Contender. Aquests dos tornejos, els primers que es fan a nivell internacional per la ITTF després de l’aturada de les competicions per la pandèmia, serviran de rodatge als jugadors per afrontar el preolímpic mundial que es disputarà a Doha mateix del 14 al 17 de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)