Esports de muntanya

Cardona, plata en el mundial

Esquí de muntanya. Ares Torra, segona també en esprint de la categoria sub-18

El banyolí Oriol Cardona (Ski Club Camprodon) va guanyar ahir la medalla de plata en la modalitat d’esprint en el mundial d’esquí de muntanya que es disputa fins dissabte a l’estació andorrana de Vallnord-Pal Arinsal. L’esquiador català ha acabat segon només superat pel suís Iwan Arnold. El bronze l’ha obtingut el francès Nadir Maguet. La caiguda del gal Thibault Anselmet en l’última baixada abans de la meta quan era segon ha catapultat el català. Cardona, vigent campió d’Espanya de la modalitat després d’imposar-se al mes de gener a l’estació de Boí Taüll i que atresora tres títols, és un dels homes forts de la copa del món, en la qual fa quinze dies va guanyar la cursa a Arâches-la-Frasse, a l’Alta Savoia francesa, celebrant, en la tercera cursa, el seu primer triomf de la temporada. En la quarta cita, disputada a Martell (Itàlia), el banyolí va obtenir la medalla de bronze.

En sub-23, Pau Coll (Ski Club Camprodon) es va penjar el bronze. En la categoria sub-18, l’esquiadora de Berga Ares Torra (Mountain Runners del Berguedà) també ha obtingut la plata rere la francesa Louise Trincaz. Ara faltaran per disputar-se les modalitats de relleus, que es farà avui amb tres esquiadors catalans –Cardona, Marc Pinsach i Marta Garcia–, la vertical i la individual, que es disputarà en l’última jornada, tota fora pista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)