Més esport

Competicions federades per a majors de 16 anys

Covid-19. El Procicat ha fet petits canvis en la practica esportiva que s’aplicaran a partir de dilluns vinent. Els vestidors es podran fer servir

Les competicions federares per a majors de 16 anys es podran tornar a disputar a partir de dilluns, 8 de març. El Procicat va fer públics ahir alguns canvis en les mesures contra la Covid-19 i n’hi va haver de petites que afecten la pràctica esportiva. Fins ara només hi podia haver competicions d’àmbit professional i les competicions catalanes que donaven accés a les d’àmbit estatal.

L’esport català havia demanar des de fa un temps que es permetés la competició per a totes les edats, i de moment s’ha acceptat la petició en una petita part, limitant l’edat a majors de 16 anys. Entre les mesures preses també hi ha que es permet la reobertura dels vestidors als gimnasos i els centres esportius que fins ara estaven tancats. Només es permetia fer-los servir a les piscines.

Aquests són alguns dels petits canvis aprovats pel Procicat que entraran en vigor la setmana vinent, a partir de dilluns, dins de les noves mesures dictaminades en la lluita contra la Covid-19.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)