Atletisme

Mor Jordi Dolz per la Covid-19

Destacat atleta del Barça en la dècada dels 70, amb dos títols catalans de 3.000 m obstacles en el seu palmarès, va ser secretari tècnic de la Federació Catalana d’Atletisme entre el 1985 i el 1991

Jordi Dolz i Santo Domingo (Barcelona, 1952), destacat atleta del FC Barcelona a la dècada dels 70, ha mort avui als 69 anys a causa de la Covid-19, segons ha informat la Federació Catalana d’Atletisme (FCA). En el seu palmarès hi destaquen dos títols catalans de 3.000 m obstacles, el 1973 i el 1976. Un cop finalitzada la seva etapa com a atleta va seguir vinculat a la FCA com a secretari tècnic entre el 1985 i el 1991 i posteriorment també com a assessor. També va exercir d’entrenador i actualment continuava formant part del món atlètic desenvolupant la tasca com a jutge i delegat tècnic. Segons informa la FCA, Jordi Dolz estava casat amb l’Esperança, també una reconeguda jutge, i era pare de l’Iris, la Marina i l’Andrea, que en part han seguit les passes dels seus pares. Sergi Dolz, un dels seus germans, és el responsable d’informàtica, estadística i secretari del comitè de jutges de la federació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)