Hoquei sobre herba

Cunill els porta a la final

Hoquei herba. L’Atlètic de Terrassa venç l’Uhlenhorst (2-3) en marcar de penal córner amb el temps a zero. Lluitarà pel títol de l’Eurolliga

L’Atlètic de Terrassa lluitarà, demà, pel títol de l’Eurolliga després de guanyar per 2-3 l’Uhlenhorst Mülheim alemany en una ajustada semifinal que es va decidir en un penal córner que va marcar Pau Cunill amb el temps esgotat.

El conjunt alemany es va avançar amb un penal stroke en el primer quart, i fins al minut 43 Jordi Bonastre no va empatar. En el darrer quart, l’Atlètic de Terrassa va disposar de dos penals córner consecutius i Pau Cunill va anotat el segon (1-2) a dos minuts del final. L’Uhlenhorst va empatar, també de penal córner (2-2) en l’últim minut. Els egarencs van anar a l’atac i, amb el temps a zero, els àrbitres van xiulat un nou penal córner que Pau Cunill va anotar.

El rival en la final de demà (13.30 h) serà el Bloemendaad neerlandès, que va guanyar el Royal Leopold belga en els shoot-out (1-1 i 5-4).