Rugbi

Radio Arrels retransmet demà per primer cop un partit de la USAP en català

L’emissora de la Catalunya Nord, que fa 30 anys, seguirà els partits de l’equip i també dels Dracs fins a final de temporada

Ràdio Arrels, que enguany celebra els seus 40 anys, fa història amb la retransmissió per primera vegada de rugbi en català. El programa és una coproducció amb AMPLI i amb el patrocini de La Plataforma per la Llengua. Les retransmissions començaran aquest dijous 8 d’abril el partit entre la USAP i el Biarritz 20.45 h) tant a través de l’FM com en línia a radioarrels.cat. També es podran seguir els partits dels Dracs Catalans, el primer el del dissabte 17 d’abril contra el Salford.

És el primer cop a la història els partits de rugbi a la Catalunya Nord, tant del rugbi a 15 com a 13, es podran seguir de forma radiofònica en la llengua pròpia del territori. En total es faran 30 partits a l’Aimé Giral i al Gilbert Brutus. La iniciativa es posa en marxa aquest mes d’abril coincidint amb el tram final de la temporada de Pro D2 i el començament de la Superlliga.

Ràdio Arrels és l’únic mitjà de comunicació de la Catalunya del Nord que ofereix el 100 cent del contingut en català d’ençà del 1981.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)