Esports de muntanya

Jonathan Romeo i Núria Gil, vencedors de la segona Lloret Trail

La cursa tenia més de mil participants de 17 països

  • VÍDEO: L'arribada de Gil. @LaSansi
  • VÍDEO: L'arribada de Romeo. @LaSansi

Jonathan Romeo i Núria Gil són els guanyadors de la distància de 13 quilòmetres de la segona edició de la Lloret Trail, que ha comptat amb més de mil participants de 17 països i que tenia també un recorregut de 5 km.

L’atleta local, amb llicència del CE Penedès, i mundialista a Londres en els 3.000 m obstacles –retirat de la pista el 2019–, ha completat el recorregut en 59:09. El letó de la Sansi Dimitrijs Sergojins i el també mundialista i exolímpic, bronze en l’europeu de 3.000 obstacles Àngel Mullera, han estat segon i tercer amb 1h01:03 i 1h05:20.

Núria Gil ha completat la distància amb el cinquè millor temps absolut, 1h09:07, i ha superat les corredores internacionals Anna Comet (Esportiu Penedès) i Sheila Avilés (Adidas).

La cursa que organitza la Sansi, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lloret de Mar i de la Diputació de Girona, està autoritzada per la Federació Catalana d’Atletisme i la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física. És la seva segona edició, després de la primera el mes de setembre i amb la peculiaritat entre altres mesures sanitàries de fer lessortides esglaonades, complint el distanciament de seguretat requerit en el moment de l’esdeveniment..

Serjogins ha guanyat la cursa de 5 quilòmetres, una hora i mitja després de la cursa llarga i amb 19:57. Josep Díaz Carretero i Carlos Gámez eren segon i tercer mentre la letona Kitija Valtere amb és la vencedora de la versió curta de la Lloret Trail i la colombiana Jackeline Gomez és segona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)