Voleibol

El CVB Barça i l’Esplugues busquen l’ascens a la Superlliga

El CVB Barça i l’Esplugues inicien demà a Madrid la fase d’ascens a la Superlliga femenina. Els rivals dels dos conjunts catalans són l’extremadura i el VP Madrid, l’amfitrió, el Cuesta Piedra canari i l’Atarfe granadí. Pujaran els dos millors. Dissabte es jugaran les semifinals i diumenge la final.

Les blaugrana, primeres classificades de grup en la lliga regular, han quedat enquadrades al grup B amb les extremenyes i les canàries i obriran la competició demà a les 10 del matí contra les de Tenerife. El segon partit el disputaran dissabte a les 9 del matí. D’altra banda, les d’Esplugues, que tenen en el seu grup a les madrilenyes i a les andaluses, debutaran demà a les 19 davant de l’amfitrió, i tancaran la fase de grups, dissabte al matí, contra l’Atarfe.

Tots els partits es podran seguir en directe per streaming tant des de la web de la RFEVB com pel canal de Youtube del club local VP Madrid.

Ara mateix, la màxima competició estatal femenina té només un equip femení, el DSV Sant Cugat, que va fer una temporada excepcional –5a de la fase regular–i va jugar els quarts de final de la fase pel títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)