Pàdel

Sánchez i Josemaría jugaran la final del WPT d’Alacant

La reusenca i l’extremenya han superat la barcelonina Saínz i l’andalusa González en la semifinal per 6-3 i 7-6 (7)

La reusenca Ari Sánchez i l’extremenya Paula Josemaría s’han classificat per la final del torneig d’Alacant del World Pàdel Tour al guanyar per 6-3 i 7-6 (7) a la barcelonina Lucía Sainz i l’andalusa Bea González. El duel català de la primera semifinal ha sigut la repetició de la final del primer torneig jugat a Madrid i en que també es van imposar Sánchez i Josemaría. La reusenca ha estat determinant en els moments importants i en dos tornejos amb l’extremenya han arribat a dues finals.

En el primer set Sánchez i Josemaría han sigut superiors, guanyant amb comoditat el seu servei i aprofitant la primera bola de trencament en el quart joc per fer un break sobre el servei de González (3-1) i emportar-se el primer parcial de 6-3. La segona màniga ha sigut molt més disputada i anivellada. Sainz i González no han aprofitat les seves ocasions, mentre que Sánchez i Josemaría si que ho han fet i han trencat el servei de Sainz en el novè joc (5-4) i han tingut el servei per guanyar, però han desaprofitat dues boles de partit. Aquest segon set ha arribat al tie-break, també molt anivellat, i en la cinquena pilota de partit Ari Sánchez i Paula Josemária han aconseguit la victòria i la classificació per la final.

Les seves rivals sortiran de la segona semifinal que es jugarà aquesta tarda (16 h) i que enfrontarà a la parella formada per la menorquina Gemma Triay i la madrilenya Ale Salazar contra l’argentina Aranzuzu Osoro i la sevillana Victoria Iglesias.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)