Hoquei sobre herba

El Club de Campo compleix els pronòstics contra el RC Polo (4-1)

L’equip madrileny ja espera rival per la final al títol de lliga de demà a Can Salas (10.30 h)

El Club de Campo, intractable en la fase regular amb un balanç de 21 victòries i un únic empat, ha fet valer la seva condició de favorit i ha aconseguit la primera plaça per a la final de lliga amb un nou triomf sense pal·liatius contra el RC Polo (4-1). La final serà demà a Can Salas (10.30 h) contra el vencedor de la segona semifinal, que enfrontarà aquest migdia (12 h) el Junior contra la Complutense.

Sota una pluja persistent, l’equip madrileny ha marcat diferències des de l’inici. Amb un joc molt vertical i efectiu ha convertit en gol els dos primers penals córner: Candela Mejías (9’), després d’un rebuig, i María López (22’), de forma directa. A 52 segons per al descans, el Club de Campo ha signat pràcticament la sentència amb la tercera diana de Begoña García (34’), que ha sabut trobar espais pel mig de la defensa barcelonina. La mateixa jugadora ha marcat el quart només començar el tercer període. El conjunt d’Eduardo Aguilar, pensant ja en la final, ha aixecat el peu de l’accelerador, el RC Polo s’ha sabut treure la pressió de sobre i després d’una recuperació de Xantal Giné ha assistit a Sofía Maldonado (56’) per retallar diferències i anotar el definitiu 4-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)