Hoquei sobre herba

Pau Cunill guia l’Atlètic a la final

Hoquei sobre herba. El conjunt amfitrió, molt efectiu en els penals córner, lluitarà pel títol de lliga contra el Club de Campo i el Júnior repetirà la final de copa contra el mateix rival madrileny

Les semifinals de lliga a Can Salas, tot i ser quatre partits molt diferents, no van alterar l’ordre jeràrquic de la fase regular. Així, l’Atlètic Terrassa i el Club de Campo es jugaran el títol de la divisió d’honor masculina (14 h) i el mateix Club de Campo i el Júnior pugnaran abans (10.30 h) pel femení.

L’Atlètic, l’amfitrió, va tenir en la solvència i la potència de Pau Cunill en els penals córner el seu millor argument per neutralitzar l’esforç i la gran actuació del Polo en la segona meitat (3-2). Si aquesta semifinal va seguir un guió més o menys previsible, la segona, entre el Club de Campo i l’Egara, va tenir cops d’efecte inesperats. El conjunt egarenc va deixar escapar dos gols de renda (1-3) amb tres minuts nefastos (4-3) del tercer quart i ja no va ser capaç d’arreglar-ho en l’últim període.

El Club de Campo i el Júnior repetiran la final de copa, aleshores amb un triomf santcugatenc històric (2-1). Ahir, l’equip madrileny va exhibir el seu joc vertical contra el RC Polo (4-1), mentre que les de Marcel Malgosa van tenir molta més feina per superar la Complutense (2-1) i van resoldre amb els gols de Mariona San José i Laia Vidosa de penal córner.