Triatló

El Triatló B de Banyoles, per a Roger Manyà i Ivet Farriols

360 participants en la prova, que ha hagut de reduir la natació per la baixa temperatura de l’aigua

Roger Manyà (Saltoki Trikideak) i Ivet Farriols (T3 Team) són els vencedors del Banyoles Half Triathlone, el Triatló B de Banyoles. La cursa, que proclamava els campions de Catalunya de mitja distància, s’ha disputat al Parc de la Draga amb 360 participants i 750 m de natació enlloc dels 1.900 previstos degut a la baixa temperatura de l’aigua. 80 quilòmetres de ciclisme i 20 de cursa a peu completaven el recorregut que Manyà feia en 3h25:29. Erik Merino (Club Triatló Granollers) a 25 segons i Robert Budai (C.E.T. Distance) a 8 minuts completaven el podi. Ivet Farriols (T3 Team) ha guanyat amb un temps de fet 4h02:35. Eva Ledesma (Club Esportiu Tri 4.40) amb 4h06:59 i Silvia Toscas (Club Natació Sitges) amb 4 h09:50 eren segona i tercera

La cursa d’aquest diumenge era la primera triatló de l’any a Banyoles. El Triatló Internacional el 4 i 5 de setembre tornarà a ser el plat fort de la temporada perquè hi haurà la Copa d’Europa Júnior de Triatló, el campionat estatal i el Triatló de Catalunya, la més antiga al país.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)