Vela

Xammar i Rodríguez guanyen la medalla de plata en l’europeu de 470

Mas i Cantero fan un fora de línia en la Medal Race femenina i es queden sense podi, quartes

Jordi Xammar i Nicolas Rodríguez han guanyat la medalla de plata del campionat d’Europa de la classe 470 que s’ha disputat a Vilamoura (Portugal), i han sigut tercers de la general ja que era Open. En la Medal Race que s’ha disputat avui el barceloní i el gallec han acabat cinquens i han mantingut el segon lloc que tenien abans de començar, amb 64 punts. El títol europeu ha sigut pels francesos Kevin Peponnet i Jeremie Mion amb 57 punts, mentre que el primer lloc de la general l’han ocupar el neozelandesos Paul Snow-Hansen i Daniel Willcox amb 55 punts.

En la categoria femenina la barcelonina Sílvia Mas i la canaria Patricia Cantero s’han quedat sense poder pujar al podi. Ocupaven la segona posició de la general abans de la regata, però un fora de línia en la sortida de la Medal Race els ha deixat sense medalla i han ocupat la quarta posició amb 70 punts. El títol l’han guanyat les franceses Camille Lecointre i Aliose Retornaz, que també han guanyat la regata definitiva i han sumat 40 punts. La tercera plaça de podi ha sigut per les suïsses Linda Fahrini i Maja Siegenthaler amb 63 punts, set menys que la barcelonina i la canaria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)