Futbol sala

L’Industrias brilla i guanya l’Inter

Futbol sala. El capità, Álvarez, marca dos gols en els dos últims minuts

Inter 0 Industrias 3

INTER:Herrero, Boyis, Borja, Tripodi i Saldise –equip inicial–; Alberto, Cecilio, Iacovino, Pito, Pola, Jon, Raya, Drasler i González (p.s.).INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Borja, Sepe, Bermusell, Corso i Drahovsky –equip inicial–; Álvarez, Santos, Verdejo, Petry, Cardona, Khalid i Lluís (p.s.).GOLS:0-1 (2’) Bermusell. 0-2 (38’) Álvarez. 0-3 (39’) Álvarez.ÀRBITRES:Sánchez i Toca. Trageta groga a Drasler, Sepe, Santos, Petry, Cardona i a l’entrenador de l’Industrias Javi Rodríguez.COMENTARI:L’Industrias Santa Coloma va fer un gran partit a la pista de l’Inter i va aconseguir una victòria de prestigi al guanyar per 0-3. Els colomencs van brillar en atac, en defensa i a la porteria, i van sumar uns punts molt valuosos en la lluita per classificar-se per al ‘play-off’. Un gol de Bermusell va avançar l’Industrias als dos minuts de joc, i els homes de Javi Rodríguez van mantenir l’avantatge. Van tenir més ocasions, però els madrilenys també, i el porter Borja va fer grans aturades. En els dos últims minuts el capità Álvarez va fer dos gols a porteria buida quan els locals atacaven amb porter jugador.