Ciclisme

El Massi-Tactic, tercer per equips a la Setmana Ciclista Valenciana

Spela Kern acaba setena a quatre segons del podi

El Massi-Tactic UCI Women’s Team tanca la Setmana Ciclista, una cursa de quatre etapes, en la tercera posició a la classificació per equips –darrere el Movistar Team i el Canyon SRAM Racing i superant altres conjunts del World Tour– i amb Spela Kern setena quatre segons del podi. Vita Heine, Maaike Coljé, Emma Grant, Olivia Baril, Mireia Benito i Mireia Trias completaven la formació del conjunt del Baix Empordà. “Som un dels equips més potents en aquest tipus de proves. Totes les corredores van estar a un nivell molt alt; anem creixent i a poc a poc ens van sortint les coses contra equips més potents del World Tour” diu Sergi Güell, el president del CC Baix Ter, que sobre l’actuació de Kern apunta: “el setè lloc la deixa com una de les millors escaladores internacionals, sempre va estar lluitant contra les millors, al costat d’Annemiek van Vleuten i Mavi García”.

El Massi-Tactic corre aquest dijous i divendres a la Volta a Navarra, de dues etapes, amb Spela Kern, Vita Heine, Emma Grant, Olivia Baril, Agua Marina Espinola i Martina Moreno. La cita ha de servir per posar-se a punt de cara la Volta a Burgos, del 20 al 23 de maig.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)