Tennis taula

L’Asisa Borges Vall inicia amb il·lusió la fase final de l’Europe Cup

Es disputa a Croàcia a partir de demà i fins dissabte

L’Asisa Borges Vall ja es troba a la localitat croata de Varazdin on a partir de demà disputarà la fase final de l’Europe Cup. L’equip format per tres jugadors catalans, Marc Duran, Joan Masip i Albert Vilardell està molt il·lusionat en poder superar la primera fase de grups i passar als quarts de final. El conjunt de Les Garrigues ha quedat enquadrat en el grup A juntament amb el SV Mühlhausen 1951 alemany i el STK Libertas Marinkolor croat. El Mühlhausen 1951 ha arribat a aquesta fase final provinent de la Lliga de Campions que es va disputar el desembre passat i és un dels favorits. El Libertas MarinKolor va guanyar el seu grup de la primera fase, tal i com va fer el Borges.

En aquesta fase final hi ha quatre grups amb tretze equips i els dos primers de cada grup passaran als quarts de final. L’Asisa Borges Vall s’enfrontarà al Mühlhausen demà (13 h), i dijous jugarà contra el Libertas Marinkolor (18.30 h). En aquesta fase final també hi ha el Leka Enea d’Irun en el grup C.

Els quarts de final es jugaran el divendres 14, mentre que les semifinals i la final es disputaran el dissabte 15.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)