Rugbi

El Barça cau a Alcobendas en les semifinals de la lliga (43-14)

Les exclusions de Cetti i Granell han desequilibrat el partit en els primers minuts de la segona part

El Barça ha caigut en les semifinals de la lliga de rugbi al camp de l’Alcobendas (43-14) en un partit que s’ha trencat en els primers minuts de la segona part quan els blaugrana s’han quedat amb dos jugadors menys per l’exclusions temporals de Ramiro Cetti i Bruno Granell –aquesta segona molt discutida–. Els locals han aprofitat la circumstància per anotar tres marques seguides (17-0 de parcial) que han deixat els catalans sense capacitat de reacció, tot i que l’equip ha continuat lluitant fins als instants finals.

En la primera part el Barça ha resistit la força de la davantera local i gràcies a un cop de càstig de Guemes ha deixat el partit obert per a la segona part (21-14), tot i que els madrilenys han mostrat el seu poder ofensiu, sobretot de la mà de Mauro Perotti, que ha obert el marcador amb un assaig espectacular. L’única marca dels blaugrana l’ha fet Pablo Ortiz, el jugador revelació de la temporada. L’altra finalista serà el Vrac, que ha derrotat El Salvador en el clàssic de Valladolid (16-13).

Tot i la derrota el Barça ha fet la seva millor actuació a la lliga des del 1982, en què va ser tercer.