Futbol sala

Tocarà remuntar

Futbol sala. Un gol de Pito a 2:26 del final desarma el Barça, que haurà de guanyar a la pista de l’Inter per no quedar eliminat

Barça 2 Inter 5

BARÇA:Dídac, Marcenio, Daniel, Esquerdinha, Ferrão –cinc inicial–, Coelho, Aicardo, Matheus, Ximbinha, Joselito i Adolfo.INTER MOVISTAR:Herrero, Boyis, Cecilio, Martel, Saldise –cinc inicial–, Pola, Drasler, Raya, Borja i Pito.GOLS:0-1 (1’) Cecilio. 1-1 (6’) Adolfo. 1-2 (10’) Martel. 2-2 (14’) Adolfo. 2-3 (38’) Pito. 2-4 (39’) Cecilio. 2-5 (40’) Pola. .ÀRBITRES:Montesinos i Santander.PÚBLIC:Un miler d’aficionats en el retorn del públic al Palau.

El Barça va començar el play-off contra l’Inter, en el retorn de l’afició, amb una derrota al Palau que l’obliga a guanyar diumenge a la pista de l’equip madrileny per evitar l’eliminació en els quarts de final.

L’Inter, la bèstia negra dels blaugrana aquesta temporada, va demostrar la seva fiabilitat ja des del primer minut (gol de Ceciclio). El Barça va jugar bé en la primera part, igualant dos cops gràcies a Adolfo el resultat i posant setge a la porteria d’Herrero. L’equip va atacar amb energia amb Dídac incorporant-se sovint a l’atac, però li va faltar rematar les jugades contra un rival que va mostrar el seu talent amb el gol de Martel. En la segona part el ritme va baixar i els dos equips van prendre més precaucions en espera d’una acció aïllada que finalment va arribar en jugada de Pito, que a 2:26 va desequilibrar el partit. Amb el porter jugador, el Barça, impotent, va veure com els visitants sentenciaven a la contra.